Dobbelt spoken word koncert: Høxbroe x Byen Taler & Kiosk

Kom til dobbeltkoncert med spoken word artisterne Høxbroe X Byen Taler og Kiosk på SPOKEN22. Høxbroe X Byen Taler giver byen stemme med ærlige fortællinger om byens mangfoldighed, livets kærligheder og menneskelige karakterer leveret af Claus Høxbroes stemme og digte. Det aarhusianske band Kiosk præsenterer musikalske fortællinger om livets faser, følelser og roller i et miks af pop og jazz. 

I slutningen af september 2020 opstod der et magisk øjeblik i Odense, da Byen Taler havde inviteret digter Claus Høxbroe med ind i et koncertkoncept, der kombinerer nykomponeret originalmusik med digterens egen lyrik. Den aften skulle vise sig at blive essensen af, hvordan musik og ord kan smelte sammen i et åbent og umiddelbart improvisatorisk rum – og det er lige præcis den nerve og det nærvær, der er genskabt på de to plader, der nu er blevet udgivet. Høxbroe har en evne til at gribe nuet, og det har haft en afgørende betydning for skabelsesprocessen, hvor musikerne inspirerer lyrikken og omvendt. Musikken er ikke bare en sammensmeltning mellem to udtryksformer, men også mellem flere verdener, kulturer og lydbilleder. 

Kiosk er et aarhusiansk band, som arbejder i krydsfeltet mellem poesi og musik. Sangene udgør en samlet fortælling om at være ung, blive ældre, være kvinde, mor, kæreste, rodløs, ensom, i fællesskab og nærmest lykkelig anno 2022. Det musikalske univers er inspireret af jazz, latin og pop. Ambitionen i Kiosk er at forene musik og poesi på en underfundig og tilgængelig måde. Bandet har været aktivt siden 2016 og består af Maj Ørskov (tekst og sang), Rasmus Hvelplund (saxofon), Andreas Ohrt (klaver/synth), Anders Boye Knudsen (kontrabas) samt Severin Perch Kibæk (percussion og trommer). 
Kiosk har været ugens album på P8 Jazz med albummet “Tæt nok på” (2021) og har spillet koncerter i både Aarhus, København, på en række festivaler og nu i Odense til SPOKEN22.

Entré:
Studerende: 70,-
Forsalg: 105,-
Dørsalg: 130,-

🎟️ Køb din billet her: https://www.tikko.dk/event/hoexbroe-x-byen-taler-kiosk-6515/

Festivalen er støttet af Statens Kunstfond, Odense Kommune, Andelskassen Odense, H.C. Andersen Festivals og A.P. Møller Fonden.

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Book a session now!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.