Nordiske Stemmer: Fortælleworkshop

FREDAG DEN 26. AUGUST 2022 KL. 15.30-18.00

Studenterhus Odense

Varighed: 2 t. 30 min.

Kom til en spændende workshop i fortællekunstens virkemidler, når vi inviterer til nordisk fortælleworkshop med den erfarne historiefortæller Jens Peter Madsen og de to nordiske kollegaer Anna Lundquist og Hilde Eskild . Tilmelding på mail@spokenwordfestival.dk.

På workshoppen vil man kunne opleve medrivende fælles nordiske fortællinger, men også selv prøve kræfter med at fortælle sin personlige historie. Man får indblik i, hvilke greb og virkemidler der bruges af de professionelle fortællere, så man selv kan blive verdens bedste historiefortæller.

Jens Peter Madsen (DK)

Jens Peter Madsen (DK) er forfatter til bogen “Lige ud af hovedet og uden bog”, en personlig beretning om et liv, et studie og en praksis som historiefortæller. Bogen indeholder opgaver og øvelser, som hjælper læseren på vej til at kunne videreformidle sine egne personlige historier. Jens Peter Madsen har sine rødder i en gammel tradition for mundtlig fortællekunst. Han lærte den mundtlige fortælling at kende hos sine bedstemødre og skolelærere, som fortalte og læste højt frit efter biblen, danmarkshistorien, nordisk mytologi, eventyr m.m., og han bragte traditionen ind i sit eget liv som efterskole- og seminarielærer. Han har optrådt professionelt med mundtlig fortælling og foredrag i mere end 25 år for børn, unge og ældre overalt i Danmark og i en række forbindelser også i Sverige og Norge. www.jenspetermadsen.dk

Anna Lundquist (SE)

Anna Lundquist (SE) er fortæller og pædagog. Hun har en særlig plads i hjertet for folkesagn, men skriver også egne fortællinger. Hun henvender sig til alle aldre, fra babyer til pensionister, og afholder workshops for skoleelever og voksne. www.annasaga.se

Hilde Eskild (NO)

Hilde Eskild (NO) er en af Norges mest erfarne fortællere og er desuden både forfatter og lærer. Eskild har optrådt til festivaler og arrangementer i hele norden, og sammen med musikere og skuespillere har hun de seneste 20 år spillet en række skolekoncerter. Hun har skrevet tekster til både revy og teater og skrevet flere bøger om mundtlig fortælling. I 2014 modtog hun prisen som norsk mester i Litteraturformidling.

Entré er gratis.

Arrangementet er en del af Nordiske Stemmer, præsenteret af Trekantområdets Festuge og Spoken Word Festival, med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Book a session now!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.