Poetry slam med nordiske gæster

FREDAG DEN 26. AUGUST 2022 KL. 19.00-21.00

Studenterhus Odense

Billetter: www.tikko.dk/event/poetry-slam-med-nordiske-gaester-6524

Oplev ægte poetry slam, når PS Fyn, med Emil Nygård som vært, gæster SPOKEN22. Poetry slam er alt andet end tør og kedelig poesi, det er poesi med power! Denne aften med nordiske rødder, hvor du også kan opleve de to nordiske slammere: Louise Halvardsson (S) og Oda Aunan.

.

Poetry Slam er en klassiker i det odenseanske kulturliv og på SPOKEN. Scenen er åben for digte, der eksisterer som talte ord, hvor aftenens deltagere dyster i poesi. Alle kan deltage, uanset om du er helt ny i spoken word-genren eller en garvet poet, for denne aften er publikum dommere. Poetry Slam tager deltagerne, som de er, uden rekvisitter eller instrumenter. Med 3 minutter og 10 sekunder til at performe er kun den selvskrevne tekst og mundtlige fremførsel redskaber til at vinde publikums gunst.

Emil Nygård (DK)

Emil Nygård (DK) er professionel spoken word artist, arrangør og nuværende forperson for poetry slam foreningen på Fyn, PS FYN. Desuden har Nygård indhentet en række titler, som Danmarksmester, KBH-mester og trippel Fynsmester, og har været engageret i poetry slam siden 2013. Nygård har deltaget i utallige poetry slam-konkurrencer og -mesterskaber samt undervist i mere end 100 “wordshops” (poetry slam workshops) siden 2014. Derudover har han optrådt overalt i Danmark samt i Frankrig (VM i Paris), Israel, Japan, Australien og New Zealand (2019-20).

Oda Aunan (NO)

Oda Aunan (NO) er uddannet skuespiller fra Western Australia Academy of Performing Arts og Kunsthøgskolen i Oslo. Senest har hun været på turné med stykket “Feilvare” af kompagniet LiLiRe. De seneste år har hun skrevet og fremført tekster på slamscenerne i Oslo og er en del af SLAM!kollektivet.

Se Oda Aunan performe med teksten “Drømmefangere”: Oda Aunan – JAMMING WITH 1-MIC

Louise Halvardsson (SE)

Louise Halvardsson (SE) har vundet poetry slam-turneringer i både England og Sverige. Hun er bosat i Göteborg og er aktiv som både forfatter, scenepoet og samarbejder ofte med musikere. Hendes debutroman “Punktindustriell hårdrockare med attityd” (2009) vandt Författerförbundets debutantpris. Altid til stede i Halvardssons tekster er temaer som identitet, seksualitet, relationer og den absurde hverdag. https://louisehalvardsson.com/

Entré:

Forsalg: 40,-

Dørsalg: 60,-

Køb din billet her: https://www.tikko.dk/…/poetry-slam-med-nordiske…/

Arrangementet er en del af Nordiske Stemmer, præsenteret af Trekantområdets Festuge og Spoken Word Festival, med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Book a session now!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.