Grumpy Old Men + lærling

Tag med til en humoristisk og alvorlig aften, når vi igen præsenterer de tre fortællere Jens Peter Madsen og Gravers Graversen som Grumpy Old Men. Sammen beretter de om alderdommens genvordigheder krydret med musik af Jørgen Dickmeiss.

Danmarks ældste og mest rynkede historiefortællere Gravers Graversen og Jens Peter Madsen er atter på ledsaget udgang, nu med musikeren Jørgen Dickmeiss i et forrygende show med komik, fortælling og sange om alderdommens plager og velsignelser. “Vi ved ikke, hvor det kommer fra – altså det med at vi skulle være gnavne – det passer jo ikke – og gamle er vi slet ikke. Tværtimod så er vi fyldt med humor og en perlende latter som bruser, som et kildevæld”, fastholder Grumpy Old Men. Det er mundtlig fortælling, som vi kender det fra de garvede fortællere, tilsat løssluppen snak, musik og sange, som sætter alder, vaner og kønsroller i relief. Vi glæder os til igen i år at få besøg af dem og blive revet med af de tre fortælleres sjove og underfundige univers.

Entré:
Forsalg: 100,- 
Dørsalg: 125,-

Kulturmaskinen Odense

Billetter: www.tikko.dk/event/grumpy-old-men-laerling-6497

Festivalen er støttet af Statens Kunstfond, Odense Kommune, Andelskassen Odense, H.C. Andersen Festivals og A.P. Møller Fonden.

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Book a session now!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.