OPEN WORD – Åben Scene

TORSDAG DEN 25. AUGUST 2022 KL. 16.00-18.00

Studenterhus Odense

Varighed: 2 t.

Vi inviterer til OPEN WORD, en eftermiddag med åben scene og plads til din stemme! Så find din egen historiefortæller frem og del din fortælling med os. Vært er historiefortæller Jens Peter Madsen for Odense Fortællekreds.

OPEN WORD er et tilbagevendende arrangement på Spoken Word Festival, hvor kun fantasien sætter grænser for arrangementets gang. Aftenens vært er Jens Peter Madsen, en vaskeægte historiefortæller, der også står klar med et lyttende øre, når I kommer op på scenen og deler jeres værker. Scenen er åben for alle modige sjæle, som denne aften har medbragt et digt, en historie eller en tekst fra gemmerne. OPEN WORD byder nemlig velkommen til alle genrer og udtryksformer, så kom med som performer eller publikum til en intim og omfavnende aften i det talte ords tegn!

Jens Peter Madsen er forfatter til bogen “Lige ud af hovedet og uden bog”, en personlig beretning om et liv, et studie og en praksis som historiefortæller. Bogen indeholder opgaver og øvelser, som hjælper læseren på vej til at kunne videreformidle sine egne personlige historier. Jens Peter Madsen har sine rødder i en gammel tradition for mundtlig fortællekunst. Han lærte den mundtlige fortælling at kende hos sine bedstemødre og skolelærere, som fortalte og læste højt frit efter biblen, danmarkshistorien, nordisk mytologi, eventyr m.m., og han bragte traditionen ind i sit eget liv som efterskole- og seminarielærer. Han har optrådt professionelt med mundtlig fortælling og foredrag i mere end 25 år for børn, unge og ældre overalt i Danmark og i en række forbindelser også i Sverige og Norge.

Entré er gratis.

Festivalen er støttet af Statens Kunstfond, Odense Kommune, Andelskassen Odense, H.C. Andersen Festivals og A.P. Møller Fonden.

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Book a session now!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.